Плащане и доставка

За да направите поръчка в онлайн-магазина на Абис Алба:

След потвърждение на покупката в електронния магазин на Абис Алба ЕООД, получавате известие до електронната поща, посочена в поръчката, с описание на избраните продукти и детайлите, свързани с покупката. В кратък срок, представител на Абис Алба се свързва на посочения телефон за потвърждаване на валидността на транзакцията. В този момент и преди да се пристъпи към изпълнение на поръчката се уточняват и съгласуват окончателно: 

Изпълнението на поръчката започва след заплащане на уточнената предплата, посредством един от изброените начини:

Стандартният срок за изпълнение на поръчка е 15-30 дни, ако няма допълнително направена уговорка по време на потвърждението на поръчката. Готовите мебели се доставят по един от посочените начини, уточнен при потвърждението на поръчката: 

В случай, че имате въпроси и искате да доуточните детайли относно начините на плащане и доставка, моля свържете се с нас на телефон 0888309067 или пишете до abisalba@e-mebeli.com.
За да получите текуща информация относно изпълнението на поръчката, моля свържете се с нас на телефон 0888309067 или пишете до abisalba@e-mebeli.com.

Когато мебелите са готови за доставка, Абис Алба ЕООД ви уведомява по телефона или с писмо до електронната ви поща, че може да посетите магазина на фирмата, за да получите готовите стоки. В случай, че сте посочили начин на доставка по куриер или доставка до дома, заявените стоки се подготвят в подходяща за транспортиране опаковка и се доставят на посочения адрес за доставка или до най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоките с приемо-предавателен протокол (стокова разписка), с прикрепена касова бележка и фактура (при предварителна заявка за издаване на фактура). Цената на куриерската доставка за цялата страна се определя в зависимост от теглото, обема и сумата на поръчаните продукти по стандартните тарифи на куриерските компании и е уточнена предварително при потвърждението на поръчката (виж описанието по-горе). При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

Абис Алба ЕООД 2023 © със съдействието на OpenCart